Workshop voor NOBCO-leden in 2015

Op 10 februari en 23 juni 2015 geef ik twee keer de workshop ‘Gevoel in coaching’, op regio-bijeenkomsten voor leden van de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches. Collega’s dus. Het doel van de workshop is om deelnemers te leren hoe ze hun cliënt door middel van praktische werkvormen kunnen helpen om hun gevoel te leren kennen, te benoemen en constructief in te zetten; met name bij cliënten die moeite hebben om stil te staan bij wat ze voelen en daar woorden aan te geven. De eerste bijeenkomst is in Haarlem, de tweede in Zwolle. Kijk er nu al erg naar uit!

Workshop voor NOBCO-leden in 2015

Eén reactie

  1. Hoi Bas, ik wil graag a.s. dinsdag meedoen (ben aangesloten bij NOBCO, woon in Haarlem, en als NVC-gebaseerd coach ben ik zeer geintereseerd in je onderwerp), maar het schijnt “de registratieperiode is reeds afgelopen.” Is het echt te laat om in te schrijven? Bedankt, Cara

    Cara Crisler 3 februari 2015 om 11:22 #

Geef een reactie