Inspirerende locaties

Door het jaar heen kom ik op verschillende locaties voor trainingen of andere sessies. Ik ben ervan overtuigd dat de omgeving waarin iets dergelijks plaatsvindt, invloed kan hebben op de opbrengst van een dag. Zelf houd ik van locaties die landelijk gelegen zijn, waar je naar buiten kunt en/of die een bijzondere uitstraling hebben.

Ik deel ze hieronder graag met je!

 

1) Kunstfort bij Vijfhuizen

Mijn ‘eigen’ plekje op de woensdag, en de thuisbasis van CICCompany en onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Momenteel is het Fort in gebruik als plek waar veel kunstenaars hun atelier hebben en waar doorlopend tentoonstellingen en exposities te zien zijn. Een restaurant met een terras in de zon en een heerlijke lunchkaart maakt het plaatje compleet!

Het grote atelier waar ik gebruik van maak is te huren voor teamsessies of andere gelegenheden. Als je interesse hebt, stuur me dan een mailtje, dan breng ik je in contact met de verhuurder.

 

Fort uit de lucht

 

2) De Hamermolen in Ughelen

Geweldige plek in de bossen net buiten Apeldoorn. De stilte, natuur en sfeer die er heersen maken de Hamermolen tot een hele fijne plek om een dag door te brengen. Ze serveren er een heerlijke zelfgemaakte lunch en de zalen zijn stijlvol en ruim ingericht. De ‘Hamermolenaren’ Nico en Willy zijn erg betrokken en weten precies wat nodig is om een omgeving te creëren die alle zintuigen prikkelt.

 

Hamermolen

 

 3) Tussen de bomen

Tussen de Bomen is een prachtige accommodatie vol ruimte en licht waar binnen en buiten in elkaar overlopen. Je beleeft het buitengevoel op dit inspirerende Landgoed dat ligt in een eeuwenoud cultuurhistorisch landschap. Centraal gelegen in Naarden en beheerd door de eigenaresse, die bij kleinere groepen ook zelf de catering verzorgt. Een schitterende plek, volledig vrij gelegen temidden van de weilanden en bossen.

 

tussen de bomen

 

4) The Great Barn

Ideaal tussen Amsterdam en Utrecht ligt deze mooie en bijzondere locatie. De van oorsprong als koeienstal gebruikte ruimte is schitterend verbouwd tot grote zaal met een heel rustieke en Bourgondische uitstraling. De eigen landelijke keuken, inclusief stenen pizzaoven, zorgt voor een complete beleving van het buitenleven. Ook als B&B te boeken voor een romantisch weekendje!

 

The great barn

 

Nog geen reacties

Geef een reactie