Bas Dopheide

Bas

Ik geloof ontzettend in de kracht van actieve werkvormen: samenwerken en leidinggeven gaat echt niet beter worden door er alleen maar over te praten, dat moet je doen. Het is geweldig om te zien wat er gebeurt als mensen weer met elkaar gaan ‘spelen’ :

Verbinding, plezier, vertrouwen, herkenning, noem het maar. Het geeft me een enorme kick om dat samen met een groep mensen te bereiken.

 

‘Leren mag ook best een beetje leuk zijn’

Ik ben altijd op zoek naar een combinatie van inzicht en plezier: hoe kan ik een groep mensen naar zichzelf en elkaar laten kijken (wat best spannend is) maar op zo’n manier dat ze er ook nog een beetje lol in hebben? Saaie trainingen of teamdagen zijn er (helaas) al genoeg… Mijn doel is om een training te bieden met creatieve werkvormen waarin beide elementen aan bod komen en waarbij mensen aan het einde méér energie hebben dan aan het begin.

 

Wat je daarin van mij als trainer kunt verwachten? Betrouwbaarheid, deskundigheid, humor en inlevingsvermogen met een scherpe analyse en een gestructureerde en doelgerichte aanpak. Ik ben actief, enthousiast en betrokken, met gevoel voor realisme en relativering.

 

Ervaring

Als psychomotorisch therapeut en leidinggevende ben ik 12,5 jaar werkzaam geweest in de zorg. Daarin heb ik heb ruime ervaring opgedaan in het leidinggeven aan zelfstandige en hoogopgeleide professionals die werken in een uitdagende omgeving met uiteenlopende vraagstukken en complexe processen.

 

In 2013 ben ik begonnen met PMTrainingen, waarmee ik inmiddels tientallen groepen, teams en individuen heb begeleid.

 

Daarnaast ben ik sinds 2015 verbonden aan de Hogeschool Windesheim, waar ik als docent werkzaam ben op de opleiding Psychomotorische Therapie.

Opleidingen

Voortgezette Opleiding Organisatie en Management

Master Psychomotorische Therapie

 

Ben je geïnteresseerd in wat ik voor jou of jullie kan betekenen? Neem dan contact op om kennis te maken of een intake te plannen!