Deze keer doe je het anders…

Je agenda zit al weken van tevoren ramvol. Je gaat van de ene afspraak naar de andere en hebt regelmatig geen tijd om rustig te lunchen, dus je boterham eet je achter de computer of aan de vergadertafel.

 

De hectiek geeft je aan de ene kant een kick, maar je verlangt ook naar een adempauze. En hoe vaak je je ook voorneemt om daarvoor tijd te blokken in je agenda, het komt er maar niet van.

 

Je wekelijkse yogales (of sport, muziek of theater) geeft een avond verlichting, maar de volgende ochtend komen de mails alweer binnen en verdwijnt de ontspanning die je voelde weer als sneeuw voor de zon.

 

En dus kijk je reikhalzend uit naar de vakantie, zodat je weer bij kunt tanken. Maar hoe sneller de vakantie nadert, hoe meer ook de stress bij je oploopt om alles maar op tijd af te krijgen.

 

Als de vakantie eindelijk begonnen is heb je een week nodig om je werk los te laten en te kunnen genieten van het nietsdoen. Je neemt je voor om dit vakantiegevoel deze keer écht vast te houden. Deze keer ga je het anders doen!

 

En je denkt écht dat het je dit jaar gaat lukken…

 

Herkenbaar?

Hoe zou het zijn om niet meer afhankelijk te zijn van vakanties of yoga om te ontspannen, maar dat je dat helemaal zélf kunt, wanneer jij dat wilt?

Zélfs als het druk is op je werk en je geen tijd hebt om een uur op een matje te gaan liggen?

 

Kijk eens naar de training ‘Ontspannen in 90 seconden’.

In 6 korte sessies leer je hoe jij je eigen spanning in 90 seconden aanzienlijk kunt verminderen. Gewoon, op je werk, door middel van hele concrete en praktische oefeningen.

 

We starten in september met een nieuwe reeks. Net na de vakantie dus. Wie weet kan het je dit jaar dan echt gaan lukken…?!

 

Koudwatervrees?

Ben je iemand die liever eerst een keertje komt kijken, voordat je besluit of je mee wilt doen? Kom dan Proeven aan ontspanning op 26 augustus.

 

Als je intersse hebt in dit thema, ben je ook van harte welkom op de Tuning Service van In Verhouding op 19 augustus. Het onderwerp is dan ‘Terug van vakantie’:

Concrete handvatten en in een middag actief aan de slag hoe je de rust van de vakantie langer vast kunt houden.

 

 

 

Nog geen reacties

Geef een reactie