Adviseren in Verhouding

Als adviseur ben je voor het resultaat van je werk afhankelijk van je opdrachtgever en zijn team. Maar je hebt geen hiërarchische autoriteit. Hoe zorg je dat mensen doen wat er nodig is om resultaat te boeken?

Jouw manier van contact maken, communiceren en verantwoordelijkheid delen heeft invloed op de beweging van anderen. Er is niet één manier die in elke situatie en bij ieder team werkt. De opleiding Adviseren in Verhouding helpt je om meer impact te krijgen op gedrag van je klanten en tegelijk zelf meer ontspanning en rust in je werk te ervaren.

 

Aanpak

In de training Adviseren in verhouding leer je jouw reflexen in advies- en samenwerkingsrelaties herkennen. Wat betekenen ze voor jouw impact, het gedrag van de klant, je eigen welzijn en het projectresultaat? Door veel ruimte voor eigen projectervaringen kun je actief de relatie leggen tussen de aangeboden perspectieven en jouw praktijk.

Je gaat experimenteren met nieuwe (re)acties zodat je kunt ervaren wat bij jou past en welk effect je kunt verwachten in de jouw projecten.

We werken op basis van theorie met ervaringsgerichte oefeningen, dialoog en reflectie.

 

Onderwerpen in de training

• Overwogen versus reflexmatig gedrag
• Relatie tussen denken, voelen en doen
• Leerlijn en comfort, groei- en paniekzone
• Relatie tussen basisbehoeftes en (professionele) groei
• Feedback en identiteit

 

Resultaat

Adviseren in Verhouding levert je meer impact en minder stress in je adviesrelaties op.

Je ontwikkelt flexibiliteit in je reflexen richting klanten. Hierdoor ben je in staat om zonder veel woorden effectievere spelregels te creëren in je samenwerking. Je leert wat jouw natuurlijke kracht is. Je leert bijsturen op de verleidingen en vermijdingen waarmee je je effectiviteit en werkplezier in gevaar brengt.

 

Eerdere deelnemers laten zien dat ze:

• nieuwe interventiemogelijkheden zien en gebruiken;
• meer impact halen met minder duwen en bovenal

• meer leven in de brouwerij ervaren!

 

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten of kijken of de training iets voor jou is? Kijk op www.inverhouding.nl voor meer informatie.

 

Nog geen reacties

Geef een reactie